Mit navn er Lene og sammen med min skønne connemarapony Irish, vil jeg gerne vise noget af det, vi går aller mest op i. Da jeg som 10-11-årig begyndte at ride Irish fast, regnede jeg med at fokusere på at ride almindelige springstævner på hende. Det viste sig, at det ikke var det vi skulle, for vi fungerede slet ikke som et team. Det var først da jeg droppede mine egne mål og lyttede til Irish i stedet, at vi blev et rigtigt team, som sammen kunne skabe helt nye mål og drømme, der passede til os. Vores rejse udviklede sig helt anderledes end jeg nogensinde kunne have forestillet mig, da vi startede, men jeg er så glad for alt det vi har opnået sammen nu. Irish og jeg har i løbet af de seneste år samarbejdet omkring blandt andet springning, dressur og en masse sjove tricks udelukkende med cordeo/halsring på, da det er den måde vi fungerer bedst sammen på. Til Pferdefestival vil vi gerne vise noget dressur med cordeo. Det er noget Irish og jeg har fundet frem til på vores rejse sammen og som vi nu er blevet utroligt glade for, på trods af at jeg aldrig før har interreseret mig for det. Jeg håber på, at vi kan give alle der kommer et indblik i den drøm Irish og jeg udlever sammen og vise hvor vigtigt det er at lytte til sin bedste ven, hesten, så man får et samarbejde opbygget på gensidig kærlighed og hensyntagen.